Webprint carnavalsfoto wedstrijd

,

DE LEUKSTE CARNAVALSFOTO’S VALLEN IN DE PRIJZEN

Doe mee met de carnavalsfotowedstrijd van Webprint.nl en maak kans op carnavaleske prijzen

Oldenzaal, 22 februari 2012 – Eindelijk is het weer zo ver: carnaval! Een weekend lang kun je in het hele land carnaval vieren. Polonaise lopen in de gekste creaties en uit je dak gaan op Hollandse knallers. Maar hoe heb jij carnaval gevierd? Alles uit de kast gehaald en onherkenbaar het carnavalsweekend doorgebracht? Meegelopen in een carnavalsoptocht? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw carnavalsmoment. Stuur je leukste, gekste of origineelste carnavalsmoment in en maak kans op echte carnavaleske prijzen.

Carnavalsfotowedstrijd bij Webprint.nl
De online fotoservice Webprint.nl heeft een leuke fotowedstrijd uitgeschreven. Stuur voor 1 april 2012 je carnavalsfoto in en maak kans op een ‘Hooi, Baden, Buitenlucht en Slapen’-arrangement voor twee personen bij Boerderij Spa Nutter, t.w.v. € 478.. Onder de deelnemers worden ook een foto op plexiglas, foto op aluminium, foto op canvas en 30x een Fotoalbum Magini verloot. Zeker de moeite waard om je foto te uploaden!

Hoe werkt het?
Ga naar Webprint.nl/fotowedstrijd/carnaval en upload je foto. Na het toevoegen van een pakkende titel en een korte uitleg over de foto kan er gestemd worden via Facebook, Hyves en Google +. Uit de foto’s met de meeste stemmen worden de winnaars gekozen. De eerste foto’s zijn al ingezonden, je kunt ze bekijken via Webprint.nl/fotowedstrijd/carnaval.


Over Webprint.nl
Webprint.nl is dé website voor het snel en goedkoop laten afdrukken van foto’s op hoge kwaliteit. Daarnaast drukt Webprint.nl foto’s in fotoalbums, op canvas, posters, kaarten en nog veel meer. Op Webprint.nl is het heel eenvoudig om zelf een professioneel fotoalbum of ander fotoproduct te maken. Alle bestellingen van Webprint worden bovendien razendsnel in huis bezorgd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*