Zorg voor energiebesparing tijdens de koude dagen

, , , , ,

Glaszetter – Energiebesparing door dubbel glas

Wilt u ook aanzienlijk besparen op uw stookkosten, en bovendien uw steentje bijdragen aan een beter milieu? In veel oudere woningen zit nog enkele beglazing. Door deze te laten vervangen door dubbel glas is uw woning veel beter geïsoleerd, waardoor warmte niet rechtstreeks het raam uit vliegt maar ook daadwerkelijk uw kamers verwarmt. Hierdoor hoeft u minder te stoken! Een erkende glaszetter kan dit voor u regelen

Verschillende soorten dubbel glas

Er bestaan verschillende soorten dubbel glas; standaard dubbele beglazing, HR+ en HR++ isolatieglas. Dubbel glas bestaat in principe uit twee glasplaten met daartussen een ruimte; de spouw. In deze spouw zit bij standaard dubbel glas droge lucht, bij HR+ en HR++ glas is deze gevuld met een speciaal gas. Tussen de glasplaten zit bij HR+ en HR++ glas tevens een extra laagje, de coating, die door het weerkaatsen van warmte extra isoleert.

Door HR++ ramen te laten plaatsen gaat uw energierekening per jaar omlaag tot gemiddeld €250! Bovendien zult u minder last hebben van tocht waardoor de thermostaat nog een graadje lager kan zonder comfortverlies. Bovendien houdt dubbel glas eveneens geluid tegen en vermindert het condensvorming aan de binnenzijde van uw ramen.

Dubbel glas laten plaatsen door uw vakman

Heeft uw woning nog enkele beglazing? Laat deze dan snel vervangen door dubbel glas of isolatieglas door een erkende glaszetter! Profiteer snel van de voordelen van dubbel glas; een comfortabele temperatuur in huis en een lagere energierekening!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*