Laat uw gereedschap keuren bij Bouwmaat Amstel

Op donderdag 22 maart zal bij Bouwmaat Amstel een keurmeester van 07.00-16.00 uur aanwezig zijn. U kunt hier uw gereedschappen inleveren waarna deze, met behulp van onze tool gereedschapbeheer.nl, voor u gekeurd worden.

Deze service is speciaal voor de vaste Bouwmaat klanten. Dus kom langs op de Daniël Goedkoopstraat 31 in Amsterdam en neem uw gereedschap mee.

Mocht u nog geen klant zijn bij Bouwmaat, neem dan even een uittreksel van de KvK mee. Dan is  dat ook snel geregeld.

Als er nog vragen zijn, neem dan contact op met Bouwmaat Amstel via 020 694 67 67 en vraag naar Otto Storm.

Gereedschapbeheer.nl

Gereedschapbeheer.nl is een online tool voor het beheren van al uw gereedschap en apparatuur. De tool is onderdeel van Meijer Automatisering, specialist op het gebied van softwareontwikkeling- en ontwerp, advies, onderhoud en projectbegeleiding. Gereedschapbeheer.nl is zeer geschikt voor bedrijven in de bouw, industrie, installateurs en keuringsinstanties.

Bouwmaat

Bouwmaat is dé groothandel voor bouwmaterialen.

Alles wat ze doen staat in het teken van slimmer bouwen. Het assortiment, de services, het inkoopbeleid, de speciale acties, tot en met de openingstijden van alle 46 vestigingen. Alles moet er toe bijdragen dat u zo efficiënt mogelijk uw werk kunt doen. Een maximaal resultaat tegen een minimum aan kosten. Dat maakt Bouwmaat tot de slimste keuze voor iedere professional in bouw, renovatie en onderhoud.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*