Babymaxi.nl: BabyDorm kussen tegen plat hoofd bij baby

, ,

BabyDorm kussen tegen plat hoofd bij voorkeurshoudingHet speciaal ontwikkeld BabyDorm hoofdkussen van SimonNatal is een druk- en stressvrij hulpmiddel tegen schedelvervormingen (plat hoofdje) bij zuiglingen en baby’s. De baby hoofdje wordt rond en bljft gezond.

In het eerste levensjaar van een baby groeit het hoofdje het snelst. Als de baby een voorkeurshouding heeft en steeds op dezelfde zij ligt is de druk op de zachte schedel altijd gelijk en beïnvloedt de hoofdgroei. Aaan de kant waar de baby slaapt wordt het hoofdje plat of scheef.

Door het gebruik van het BabyDorm kussen wordt het achterhoofd zacht omsluiten, zonder dat het hoofd van de kind in de kussen wegzakt. Bovendien ligt het hoofdje op een membraan en de druk van het relatief zware schedel op de harde matras wordt geneutraliseerd. Dit voorkomt zo het afplatten van zowel de zijkant als het achterhoofd. Gelijktijdig vormt zich de schedel rond en gelijkmatig. Kleine vervormingen verdwijnen weer.

Aan BabyDorm zijn niet de bezwaren verbonden die de bestaande “baby”-kussens oftewel (vlak-) kussens met zich meebrengen:

In het BabyDorm-kussen kan het hoofdje van het kind niet te diep wegzakken, omdat het op een membraan ligt. Dat laat lucht door en houdt geen warmte vast, zodat er nooit sprake kan zijn van een teveel aan warmte.

Bij BabyDorm kan het kind zijn hoofd draaien als het moet overgeven en het ademen wordt niet bemoeilijkt. Door het voorgevormd kuiltje en het membraan kan het braaksel ongehinderd wegvloeien en is er geen gevaar voor verstikking.

Bij BabyDorm kan het kind ’s nachts niet onder het kussen terechtkomen; het kussen sluit zich niet als andere kussens om het hoofd van het kind en glijdt zelfs bij een zachte draaiing van het hoofd van het gezicht weg. Bovendien staat het materiaal toe, dat de baby door de membraan kan ademen

Het BabyDorm kussen kunt u bestellen bij www.babymaxi.nl

Over Babymaxi

Babymaxi.nl ondersteunt ouders hun baby te dragen en biedt een ruim assortiment van kwaliteitsvolle draagzakken en draagdoeken en andere praktische producten voor baby’s en peuters. U vindt bij Babymaxi merken zoals Manduca NewStyle en BlackLine, ERGObaby Carrier, Boba Baby Carrier 3G, Bondolino, Storchenwiege, Minimonkey, Tricot Slen Bio, Boba Wrap, ByKay,  Je Porte Mon Bébé, Totseat en BabyDorm

Op babymaxi.nl kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen. Afrekenen kan met iDeal, overboeking, creditcard of Paypal.

Contact
H. Volkmann
E-mail: info@babymaxi.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*