BreinRitme Methode blijkt ultieme behandeling bij ADD en ADHD stoornis

Oosterbeek, maart 2012 – De BreinRitme Methode is een unieke vorm van meditatie waarin je snel het gewenste resultaat van innerlijke rust bereikt. Bovenal blijkt het nu een ultieme behandelmethode voor mensen met ADD (Attention Deficit Disorder) of ADHD (Attention Deficit Hyperacivity Disorder).

Deze kennis is nu vervat in de BreinRitme Methode, een op Binaural Beat (voor het linkeroor een andere toon dan het rechteroor) gefundeerde meditatie methode die de hersenen direct aanspreekt. Het is deze methode die bij ABNW wordt aangeboden in het 30 dagen Stress Reductie Programma (www.gezondomgaanmetstress.nl) voor zelfontwikkeling en heling.

Door BreinRitme meditaties komen de hersenen weer tot rust. Dankzij deze ontspanning zetten zij het lichaam aan tot het produceren van o.a. stoffen en hormonen die spanningen oplossen en verouderingsprocessen vertragen. Bovendien heeft een BreinRitme meditatie ook een gunstige werking op onze geestelijke en mentale ontwikkeling.

De belangrijkste oorzaak voor dit wondermedicijn blijkt de beïnvloeding van de hersenactiviteit te zijn, zo blijkt uit onderzoeksresultaten van o.a. het Munroe Institute, van Oster en van de Transcendental Meditation. Deze resultaten kunnen worden gezien als een aanwijzing dat veel mensen met ADD moeite hebben met het in stand houden van hogere niveaus van hersenprikkeling wat samen gaat met het in stand houden van alertheid en gerichte aandacht. Breinstimulaties (dmv Binaural Beat) die de hersenen uitnodigen om op een hogere frequentie te gaan functioneren blijken in vele gevallen uiterst efficiënt in de behandeling van ADD en ADHD.

Over A Bright New World

A Bright New World is een internet community, een plek waar experts hun kennis en inzichten delen op het gebied van gezondheid en spiritualiteit. Ook kun je hier in aanraking komen met producten en diensten die deze kennis en inzichten in de praktijk brengen, zodat jij zelf het nut ervan kunt ervaren. Lees meer over de aanpak van stress door A Bright New World op www.gezondomgaanmetstress.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*