Catering Capelle aan den IJssel

HIP Catering is gevestigd in Rotterdam Alexandrium en heeft Capelle aan den IJssel dus als thuisbasis. Op locatie verzorgen wij complete buffetten of maaltijden, al dan niet met bediening. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten bieden wij de oplossing om een bijeenkomst of feest tot een succes te maken.
All inclusive fomule

Met HIP Catering hoef je als gastheer of gastvrouw nergens meer naar om te kijken, de cateraar uit Capelle aan den IJssel regelt werkelijk alles. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party. Dat is nu precies wat HIP Catering biedt.
Van buffet tot culinair diner

HIP Catering verzorgt maatwerk voor elke gelegenheid. Wij bieden standaard buffetten van vlees, vis of vegetarische gerechten. Maar wij verzorgen ook een compleet culinair diner op locatie met onze koks en onze bediening.

Meer weten over uw cateraar in Capelle aan den IJssel?

Wilt u meer weten over onze uitgebreide faciliteiten en mogelijkheden, neem dan even contact op via het formulier op de website. Wij bellen u dan voor het maken van een afspraak. U kunt ons ook zelf even bellen op 010-2096009.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*