Coupon mama

Coupon mama is een website gemaakt door een moeder,speciaal voor alle moeders in Nederland. Een huishouden onderhouden is al duur genoeg en natuurlijk wil je dan ook nog lekker kunnen shoppen. Zo dacht de eigenaar van de website er ook over en besloot alle kortingscode met jullie te delen.
Op de site staat een ruim aanbod aan kortingscode, voor ieder wat wils. Hou je van een goed boek? Dan zal je waarschijnlijk vaak bij bol.com iets bestellen met de couponscode bol ben je alweer stukken goedkoper uit. Wil jij voor de zomer alweer nieuwe leuke kleren bestellen? Gebruik dan de zalando kortingscode zodat jij lekker voordelig kunt shoppen.
Hoe werkt het?
Heel simpel je kijkt op coupon mama en kijkt welke acties er lopen. Heb jij een code voor je webshop gevonden dan ga je naar de website van de desbetreffende winkel toe. Je klikt de producten aan die je graag wilt hebben, kijkt nog even of je alles hebt en klikt dan op afrekenen. Onderaan bij het afrekenen nog voordat je betaald is er dan de mogelijkheid om een kortingscode in te vullen. Doe je dit dan zal je al gauw tientallen euro’s besparen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*