De ligging van de stoomoven in de keuken

Een nieuwe keuken aanschaffen is uiteraard buitengewoon. Dan begin je alvast te denken aan zaken zoals de kleur van de keuken, het aanrecht, de stijl etc. Als het om een aanrechtblad gaat, kunnen we kiezen uit beton, natuursteen, kunststof of hout. Kijken we naar de stijl dan kunnen keukens modern, landelijk of een combinatie van beiden zijn.

Een heel belangrijk aspect wat we niet over het hoofd kunnen zien is de indeling van de keuken. Men kan kiezen voor een U-L- of G- opstelling van de keuken. De U-opstelling van de keuken wordt gezien als een zeer comfortabele opstelling. Doordat de keuken langs drie muren is opgesteld staat alles om je heen binnen handbereik.

Het is ook belangrijk om te letten op waar het keukenapparatuur komt te staan. Kies voor de juiste volgorde als het om apparatuur in de keuken gaat. Een goede werkruimte tussen spoelbak en fornuis is belangrijk, alsook de stoomoven dichtbij de afzuigkap plaatsen etc.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*