Denda Games komt met Nintendo DS versie van hitgame Mystery Stories – Mountains of Madness.

Oldenzaal – 15 maart 2012

Denda Games, marktleider in het Benelux retailkanaal in casual games, lanceert in samenwerking met het in Berlijn gevestigde Cerasus Media, “Mystery Stories – Mountains of Madness Jewel Edition”.
Mystery Stories – Mountains of Madness was als PC/CDR en online versie al een groot succes in Duitsland, de V.S. en de Benelux. Door dit overweldigende succes hebben beide partijen besloten de handen ineen te slaan voor de productie van “Mystery Stories – Mountains of Madness Jewel Edition ” voor Nintendo DS.

Mystery Stories – Mountains of Madness Jewel Edition is een meeslepend avontuur naar een roman van de beroemde Amerikaanse schrijver H.P. Lovecraft.
De speler gaat op zoek naar een verdwenen expeditie team op de Zuidpool, daar aangekomen ontdekt de speler een verborgen stad vol mysterieuze geheimen die al meer dan duizend jaar onder het ijs verborgen ligt.
Denda Games heeft een waanzinnige toevoeging gedaan aan dit oorspronkelijke “zoek en vind” spel. Deze vernieuwde versie van “Mystery Stories – Mountains of Madness” is een complete “Jewel Edition” dat wil zeggen dat je kunt kiezen of je het spel in de “zoek en vind” modus speelt of dat je de game in de “3 op een rij” modus gaat spelen.

De adviesverkoopprijs is €19,99, “Mystery Stories Mountains of Madness” is vanaf 15 maart verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten van games en is volledig Nederlandstalig.

Over Denda Games:

Denda Games is uitgever van een uitgebreid assortiment aan casual games voor zowel het online platform als voor PC/CDR en Nintendo DS in de Benelux. Het bedrijf is opgericht in 1993 door Jacques Neuvel. Toen het aantal online verkopen van casual games aan het einde van 2007 een steeds sterkere groei doormaakte, was Denda Games één van de eerste bedrijven die een potentieel succes ontdekte voor de verkoop van deze casual games in het retailkanaal. Denda Games is momenteel marktleider in de Benelux. In september 2011 is het aanbod casual games in het assortiment van Denda gegroeid tot meer dan 400 titels. Denda Games streeft ernaar om iedere dag een online game te releasen op de website en wekelijks een PC/CDR op de markt te brengen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*