Derde boek Huggybird: De regenboog zonder kleuren

De hulp van Huggybird en uw (klein)kind is weer nodig; de regenboog is zijn kleuren kwijt. In dit derde, gepersonaliseerde, boekje uit de serie gaat Huggybird samen met uw (klein)kind de kleuren weer terugvinden.

Vanaf 26 maart is het boek onder andere verkrijgbaar via www.huggybird.nl.

Synopsis

Huggybird leest een spannend boek in de tuin, totdat het plotseling begint te regenen. Binnen kijkt hij uit het raam en ziet een regenboog verschijnen. Maar in plaats van mooie kleuren ziet Huggybird een lichtgrijze boog. Wat is hier nou aan de hand?

Als zijn droomkist begint te schudden komt [Roepnaam] tevoorschijn. [Roepnaam] vertelt Huggybird dat tijdens het inkleuren van de regenboog per ongeluk de verfpotjes naar beneden zijn gevallen. Er zijn snel nieuwe kleuren nodig, want voor het einde van de dag staat er weer een nieuwe regenboog gepland. Zal het [Roepnaam] en Huggybird lukken om op tijd alle kleuren te verzamelen?….

Gepersonaliseerd

Het boek is helemaal gepersonaliseerd. Dus Melissa, Annemarie, Eva, Bobby, Thomas of natuurlijk de naam van je eigen kind of kleinkind speelt de rol naast Huggybird.

Online verkrijgbaar

Het voorleesboek is online verkrijgbaar in de Huggybird Shop, www.huggybird.nl. Daarnaast is het boek ook verkrijgbaar via diverse Huggybird partners, waaronder www.hema.nl en www.personalgifts.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*