Duizenden Nederlanders eigenaar van luxe vakantiewoning

Naar schatting hebben ongeveer een half miljoen Nederlanders een eigen vakantiewoning of luxe vakantiewoning. Een deel van deze vakantiewoning eigenaren heeft een vakantiewoning aangeschaft om met het verhuren inkomsten te creëren. Een groot deel echter verhuurt de vakantiewoning juist niet. Daarnaast zijn ze het ook niet van plan in de toekomst te verhuren aan vakantiegangers of toeristen die ze helemaal niet kennen.

Deze laatste groep verhuurt haar vakantiehuis tenminste niet aan onbekenden. Wel aan kennissen, vrienden en families. Ook bepalen deze vakantiewoning eigenaren zelf, wie er allemaal toegang hebben tot het bezoeken van hun websites omtrent de vakantiewoning. Heel wat Nederlanders hebben een luxe vakantiewoning in Limburg, omdat ze het een ideale plek vinden om er lekker te ontspannen, wandelen Limburg en vooral fietsen Limburg. Nederlanders zijn vooral dol op dit laatste.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*