Frequent op wintersport vakantie gaan

Tijdens de carnaval periode kiezen we vaak voor een wintersport vakantie of gaan op wintersport Frankrijk met het gezin, kennissen of vrienden. Maar hoe vaak gaan mensen per jaar op wintersport? Naar schatting gaan Nederlanders zeker een keer per jaar goed uitgerust op wintersport. Een wintersportvakantie is geen goedkope aangelegenheid. Behalve dat de reis naar een wintersportbestemming lang duurt en ver is, zijn de benodigdheden voor wintersport ook duur. Ook skipassen zijn niet erg goedkoop. Zowel het huren als het aanschaffen van wintersport spullen kost vele euro’s.

Behalve de sneeuw en wintersportliefhebbers die een keer per jaar op wintersport gaan, heb je ook een groepje, dat frequenter op wintersport gaan. Deze groep wintersporters is per jaar meerdere keren voor langere periodes te bespeuren in de sneeuw.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*