Gecertificeerde asbestsaneerder

Een asbestsaneerder moet vertrouwd zijn met de meest uiteenlopende omstandigheden waarin asbest wordt aangetroffen en moet worden verwijderd. De asbestsaneerders van Struijk Milieu hebben ruime ervaring in het snel, zorgvuldig en veilig oplossen van deze asbestproblematiek. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij een adequate en veilige aanpak van asbestsanering garanderen in alle voorkomende situaties.
Gecertificeerde asbestsaneerder

Struijk Milieu is een gecertificeerde asbestsaneerder. Wij zijn in het bezit van het SCA- asbestverwijderingscertificaat SC-530. Daarmee bent u verzekerd van een vakkundige, veilige uitvoering van asbestsanering. Alle medewerkers zijn getraind in het werken onder speciale omstandigheden en werken uiteraard met voorgeschreven beschermingsmiddelen.
Asbestsaneerder voor gecompliceerde projecten

Struijk Milieu heeft in de loop der jaren bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van asbestsanering. Werken met Struijk betekent gegarandeerd oplossen van gezondheidsrisico’s die met de aanwezigheid van asbest zijn verbonden. Alle werkzaamheden worden zorgvuldig en door deskundige medewerkers uitgevoerd.
Meer weten wat Struijk Milieu als asbestsaneerder voor u kan betekenen?

Voor nadere informatie over de mogelijkheden van asbestasanering of voor het aanvragen van een offerte kunt u gebruik maken van het contactformulier van de website. U kunt ons natuurlijk ook even bellen op 0180-514822

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*