Hr ketels op zonnepanelen

Het is tegenwoordig ook mogelijk om hr ketels in combinatie met zonnepanelen te installeren. Het is de keus aan de consument of deze kiest voor verwarming huren of kopen. Dit is vooral zeer handig voor huishoudens die in de zomer stroom opwekken, die ze later tijdens de winter goed kunnen gebruiken.

Hr ketels op zonnepanelen, verwarmen en wekken gelijktijdig stroom op. Dit is een geweldige combinatie, je zou dus nooit meer de energierekening op de deurmat krijgen. In de zomer wanneer het warm is maak je vanzelfsprekend minder of geen gebruik van de verwarming, en minder gebruik van warm water. Dit zorgt voor een besparing van elektriciteit. Het liefst zouden we elektriciteit willen opslaan om het vervolgens in de winter te gebruiken om te stoken etc.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*