Huis gekocht? Laat een loodgieter uw leidingen controleren.

, , , , ,

U heeft een (nieuw) huis gekocht maar weet niet hoe het gesteld is met het huidige leidingnetwerk. U wilt graag weten of er oude ijzeren of koperen leidingen aanwezig zijn die vervangen moeten worden of u wilt dat alle leidingen vervangen worden door de nieuwste standaarden op dit gebied. Komt bovenstaande u bekend voor? Dan is het verstandig een loodgieter in te schakelen, zodat u verzekerd bent van goed werkende leidingen.

Waarom kiezen voor kunststof leidingen?

U kunt uw leidingen vervangen door de nieuwste kunststof leidingen. Kunststof leidingen hebben vele voordelen: Ze zijn snel aan te leggen, makkelijk aan te passen en ze vergaan niet in tegenstelling tot ijzeren en koperen leidingen die na verloop van tijd gaan corroderen waardoor lekkages ontstaan.

Lekkages

Een lekkage is een probleem dat u liever niet tegenkomt, omdat dit veel overlast met zich mee kan brengen. Hierbij kunt u denken aan plafonds of muren die vernieuwd moeten worden nadat leidingen gesprongen zijn. Voorkomen is beter dan genezen, zorg er dus altijd voor dat oude leidingen op tijd worden vervangen.

Onderhoud

Onderhoud aan uw cv-installatie is van groot belang om te voorkomen dat u in de winter in de kou zit. Hoewel u cv-installatie in de zomer minder warmte hoeft te geven, wilt u wel dat deze het de volgende winter weer doet. Zorg daarom voor tijdige controles om te voorkomen dat uw cv-installatie het begeeft op een moment dat u het niet wilt.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat alle oplossingen onder één dak heeft en die u voorziet van goed werkende leidingen? Hiervoor kunt u terecht bij het landelijke netwerk 0800 loodgieter. Door gebruik te maken van die netwerk komt u in contact met een vakkundige loodgieter in uw regio.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*