Kantoormeubelen met een keurmerk

,

Bij het aanschaffen van kantoormeubelen of kantoormeubilair, zien we er meestal op toe dat het hout waarvan de meubelen vervaardigd zijn voorzien zijn van een fcs keurmerk. Ook het gebruik van andere houtproducten op kantoor met een fsc keurmerk, is zeer verstandig. FSC is de raad voor goed bosbeheer, deze internationale organisatie stimuleert het verantwoord beheer van de bossen. Het fsc keurmerk bestaat niet alleen voor houtproducten, maar ook voor papier. Papier met een fsc keurmerk is vervaardigd van gerecycled oud papier of van hout uit duurzaam beheerde bossen.

Het aanschaffen van meubelen, kantoormeubilair, papier of andere houtproducten met een keurmerk is de laatste jaren heel normaal. Er zijn honderden bedrijven actief die alleen gebruik maken van duurzame uit hout gemaakte producten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*