Kick off uniek business platform ProBizniz

Op vrijdag 30 maart wordt het innovatieve online business platform ProBizniz gelanceerd. Dit gebeurt tijdens de 1ste editie van het evenement ‘ProBizniz on Friday’. Ter ere van de kick off treedt Dr. Fred Krautwurst, expert op het gebied van inspiratiemarketing, op als gastspreker. ProBizniz is een nieuw online business platform waarmee ondernemers sociale netwerken kunnen linken. Het evenement vindt plaats in de businessclub van FC Dordrecht.

Op vrijdag 30 maart wordt het innovatieve online business platform ProBizniz gelanceerd. Dit gebeurt tijdens de 1ste editie van het evenement ‘ProBizniz on Friday’. Ter ere van de kick off treedt Dr. Fred Krautwurst, expert op het gebied van inspiratiemarketing, op als gastspreker. ProBizniz is een nieuw online business platform waarmee ondernemers sociale netwerken kunnen linken. Het evenement vindt plaats in de businessclub van FC Dordrecht.

Efficiënt zaken doen met ProBizniz

ProBizniz is een nieuw online netwerk door en voor ondernemers. Met ProBizniz hebben ondernemers toegang tot diverse tools om hun bedrijf te profileren. Aanmelden bij ProBizniz is gratis. Men kan eenvoudig producten en/of diensten promoten, evenementen onder de aandacht brengen en vacatures plaatsen. Ook kan men eenvoudig marketingcampagnes opzetten. Bovendien is het platform direct gekoppeld aan diverse sociale media, waardoor meldingen en acties desgewenst ook direct zichtbaar worden op bijvoorbeeld Twitter, LinkedIn en Facebook, voor maximale exposure. Al tijdens de pilotfase hebben honderden ondernemers zich aangemeld. De verwachting is dat nog velen zullen volgen.

Evenement

“ProBizniz on Friday’ vindt plaats van 19.00 tot 23.00 uur. Bij dit terugkerende evenement staan diverse sprekers, het goede doel en efficiënt netwerken centraal. Met het entreegeld van € 27,- wordt de KWF Kankerbestrijding ondersteund. Gastspreker Dr. Fred Krautwurst, auteur, spreker en professor op het gebied van inspiratiemarketing, houdt een seminar getiteld: ‘Stop met netwerken, start met Samenwerken’. In de toekomst zal het evenement worden uitgerold naar andere steden.

Over ProBizniz

ProBizniz is opgericht op 31-10-2011 en heeft in dit korte tijdsbestek al honderden ondernemers aan zich weten te binden. De oprichters, Ruben van Putten en Michel van Zessen willen met ProBizniz ondernemers op dagelijkse basis faciliteren. Ruben van Putten legt uit: ‘De mogelijkheden zijn zeer innovatief en divers en tegelijkertijd zeer praktisch toegankelijk, waarmee het platform een wezenlijke voorsprong heeft ten opzichte van andere online netwerken’. Het netwerk is op dit moment vooral nationaal gericht, maar voor in de toekomst heeft ProBizniz ook een internationale ambitie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*