Milieu-voorschriften en vergunningen Copla masterclass / workshop voor veiligheidskundigen in MKB

Op 20 april 2012 start Copla Opleiding Training en Consultants de tweedaagse Hobéon SKO-erkende Masterclass Milieu-voorschriften, speciaal voor veiligheidskundigen HVK of MVK. De masterclasses / workshops van Copla zijn interactief van opzet. Bij het behandelen van de onderwerpen wordt zo veel mogelijk aangesloten bij de praktijksituatie en vragen van de deelnemers.

Masterclass / workshop Milieu-voorschriften en vergunningen – 20 april en 11 mei 2012
Een bezoek van de milieudienst zorgt altijd voor verrassingen en leidt niet zelden tot kosten. Kom beslagen ten ijs als het gaat om vergunningen en handhaving. Deze masterclass richt zich speciaal op het milieubeleid van bedrijven uit het MKB.

Een veiligheidskundige in het MKB is vaak bij dit soort zaken betrokken, soms op het gebied van beleid, maar zeker op het gebied van implementatie en handhaving van de voorschriften. Deze masterclass geeft antwoord op vele vragen die op bedrijven en hun deskundigen afkomen. Aan de hand van concrete cases komt actuele wetgeving aan de orde zoals het activiteitenbesluit, IPPC en Wabo.

Locatie : Harderwijk.
Kosten : € 775- voor Copla-veiligheidskundigen en € 875,- voor overige veiligheidskundigen.

Master your skills en schrijf nu in voor één van de workshops / masterclasses. Totaal maximaal 12 deelnemende veiligheidskundigen. VOL=VOL. Surf voor meer informatie en inschrijving naar www.copla.nl. Voor vragen kunt u natuurlijk ook bellen: 0341 430848.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*