Muziek maakt slim en KidzDzain maakt het leuk!

,

Muziek maakt slim!
Uit een zes jaar durend wetenschappelijk onderzoek op Berlijnse scholen door Prof. Dr. H.G. Bastian naar de effecten van muziekbeoefening op leerprestaties van kinderen (Bron: Muziek maakt slim, Prof. Dr.H.G. Bastian), blijkt dat door zelf muziek te maken, het intelligentiequotiënt van kinderen verhoogd wordt en vooral het abstractievermogen en het analytisch denken sterk verbeterd. Het gezamenlijk musiceren versterkt daarbij het groepsgevoel en de discipline, evenals de sociale en emotionele vaardigheden. Bovendien leidt dit tot een positiever zelfbeeld. Muziek maken levert dus, naast ontspanning en plezier, ook een belangrijke positieve bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen en daarmee ook aan onze toekomstige maatschappij. Wetenschappers dringen er daarom al jaren op aan om deze conclusies mee te nemen bij de opvoeding en het onderwijsbeleid.

Actie dus! Een kind kan je hierin stimuleren, door spelenderwijs muziek al vroeg onderdeel van de opvoeding te maken. Duur hoeft die eerste kennismaking niet te zijn!

KidzDzain maakt het leuk!
KidzDzain heeft nu nieuw in haar assortiment een mooie collectie muziekinstrumenten van New Classic Toys. De muziekinstrumenten van New Classic Toys zijn kwalitatief zeer goed, voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn van eerlijke materialen en duurzaam. Spelen is voor kinderen van groot belang. Ieder kind zou eigenlijk moeten ervaren hoe het is om muziek te maken! Welke muzikale voorkeur een kind ook heeft: piano, vleugel, drums, gitaar, accordeon of blokfluit, het maakt niet uit: KidzDzain heeft het! En voor een leuke prijs!

Kijk voor meer informatie op www.kidzdzain.nl

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*