Naupar laat docenten spelen.

, ,

In het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 april zullen ruim 70 docenten deelnemen aan het Ervaarweekend dat NAUPAR jaarlijks organiseert. Naast zeilen, ervaringen uitwisselen en gezellig samenzijn, staat er elk jaar een bijzondere activiteit op het programma. Dit jaar is dat een GPS spel in het pittoreske Hoorn.

Nieuwe insteek voor authentiek concept.
Hoorn biedt de bezoeker een combinatie van oud en nieuw: monumentale gevels vertellen over de geschiedenis van deze voormalige VOC stad, en daarnaast zijn er vele moderne musea, winkels en een jachthaven. Deze stad aan het IJsselmeer leent zich daarom volgens NAUPAR uitstekend voor een stadsactiviteit in een modern jasje: een GPS spel.

Wat is een Ervaarweekend?
Tijdens een Ervaarweekend wil NAUPAR docenten laten kennismaken met het zeilen zelf, het verblijf aan boord van een zeilschip en met het personeel van NAUPAR. Zo kunnen leraren zelf ervaren hoe educatief en recreatief een schoolweek op het water is. En NAUPAR leert van de docenten welke wensen zij hebben voor een schoolreisje en op wat voor manier hierop kan worden ingespeeld.

Een interactieve spelervaring.
Tijdens het aankomende Ervaarweekend zullen de xxx docenten in Hoorn dus het GPS spel gaan spelen. Deze interactieve spelervaring is bedacht, ontwikkeld en georganiseerd door GPSSpellen. Er zijn diverse spellen beschikbaar en welke het voor de docenten gaat zijn, dat wil NAUPAR nog niet verklappen. ”Straks gaan ze zich alvast inlezen… Het blijven tenslotte leraren!”

Nautische partners.
NAUPAR staat voor nautische partners en is een samenwerking van zeilrederijen ‘de Zeilvaart’, Hanzestad Compagnie en Zeilvloot Lemmer Stavoren. Alle schepen zijn traditionele zeilschepen en variëren van groepen van 8 tot 160 personen, van de kleinste tjalken tot de grootste barkentijn, van sportieve klippers tot luxe windjammers. Met een vloot van ruim 100 traditionele zeilschepen, meer dan 200.000 gasten per jaar en 16 thuishavens in Nederland, is NAUPAR de leidende partij in de chartervaart.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*