Nederlandse zanger best tevreden over resultaten op de weegschaal

De 43-jarige Nederlandse zanger Gordon, zet zijn strijd tegen de overtollige kilo’s gewoon door. Ondanks dat hij af en toe eventjes stopt met afvallen, is het nog lang niet afgelopen met zijn strijd tegen de kilo’s, want hij staat prima op schema. Enkele weken geleden was Gordon iets minder gemotiveerd, maar nu ziet hij het weer zitten.

Gordon wil in tachtig dagen namelijk veertien kilo’s kwijt raken. Enkele weken geleden stond hij op de weegschaal, deze gaf toen een pondje meer aan, wat niet de bedoeling was. Medio januari begon de populaire Nederlandse zanger met behulp van een persoonlijke trainer aan een afvalprogramma. Nadat hij op verschillende weegschalen is gewogen, komt hij tot de conclusie, in ongeveer zes weken tijd ruim tien kilo te zijn afgevallen. Hij is dik tevreden over de behaalde resultaten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*