Nieuwe praktijk voor ontharen, acnetherapie en huidverbetering.

Almere 08-03-2012
Polikliniek de Blaak is begin maart van start gegaan met een uitgebreid scala aan huid therapeutische behandelingen in Almere. Met de allernieuwste apparatuur op dit gebied worden er behandelingen geboden zoals ontharen, acnetherapie, camouflagetherapie, couperose behandeling, huidvernieuwing, littekentherapie en oedeemtherapie. Huidtherapeute Rianne Andringa werkt bij Polikliniek de Blaak samen met de dermatologen, chirurgen, flebologen en andere huidtherapeuten om voor iedere patiënt tot een optimaal behandelplan te komen.

“Polikliniek de Blaak heeft in Almere al een gevestigde naam op het gebied van spataderbehandelingen en kleine cosmetische huid behandelingen”, zegt fleboloog Jan Dalmulder, “We kregen steeds vaker de vraag of we ook andere diensten op het gebied van de huid konden verlenen. Mensen vinden het prettiger om behandelingen aan de huid in een medische omgeving te laten uitvoeren. Daarom hebben we besloten te investeren in de beste apparatuur die er op dat gebied te vinden is en onze huidtherapeute hier fulltime op in te zetten. In de nabije toekomst willen we ook nog graag een extra dermatoloog (huidarts) en proctoloog (behandelaar van aambeien) in Almere laten beginnen, maar dan moeten we eerst naar een grotere locatie.”

Huidtherapeute Rianne is enorm enthousiast over de nieuwe apparatuur: “De apparatuur voor laserontharing is bijzonder effectief en ook erg geschikt voor mensen met een donkere huid. Naast de laser hebben we ook een nieuw microdermabrasie apparaat voor behandeling van acnelittekens, verstopte poriën, vermoeide huid of vlekkerige huid. Tenslotte is er ook extra de Lympha Press bij gekomen om oedeem, lymfoedeem en lipoedeem te behandelen. Een mooi pakket aan behandelingen van hoge kwaliteit.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*