Nieuwe website voor Zwolse boekenmakers

Zwolle – Probook haar nieuwe website. Naast een nieuwe en frisse lay-out biedt de webpagina veel praktische informatie. Op probook.nl is nu alles te vinden over het maken van een boek, duidelijk en overzichtelijk.

Maak uw eigen boek Probook
Media geeft iedereen de mogelijkheid zijn eigen boek te maken; van jaarboek tot roman, van familieboek tot gedichtenbundel. Beginners én gevorderden vinden op de website alle tools en inspiratie voor het vormgeven een boek. Beginnende boekenmakers kunnen gebruik maken van de gebruiksvriendelijke editor software of de praktische instructies volgen “Hoe maak ik mijn boek in Word”. Voor de meer gevorderde vormgevers staan er heldere specificaties en werktekeningen voor InDesign klaar.

Echte boeken
Probook maakt genaaid gebonden boeken in kleine oplages. Kwaliteit en vakmanschap staan, al sinds 1892, hoog in het vaandel. De site sluit nu goed aan bij wat we willen zijn: een boekenmaker met passie voor ’t vak”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 030 – 303 95 84 of info@probook.nl

Probook.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*