ONE MORE THING: Like & Share Webprint en win de gloednieuwe iPad 3!

,

Hij is net aangekondigd, maar Webprint geeft hem al weg; de iPad 3!

Oldenzaal, 8 maart 2012 – Apple fans kijken er al maanden naar uit. Komt ‘ie wel, komt ‘ie niet? Gisteren was het dan zover: de iPad 3 is officieel aangekondigd en zal per 23 maart in de winkels liggen. Een gloednieuw HD-scherm, een verbeterde camera… een geheel nieuwe ervaring! Webprint geeft één van deze prachtige tablets weg. Gratis en voor niets. Je hoeft alléén maar te sharen & liken op Facebook!
iPad 3 actie bij Webprint.nl

De online fotoservice Webprint.nl heeft een leuke actie uitgeschreven. Like & Share Webprint op Facebook voor 31 maart 2012 en je maakt kans op een iPad 3. Het is geen populariteitsrace, iedereen maakt dus evenveel kans om dit prachtige gadget te winnen.
Hoe werkt het?

Heel eenvoudig: ga naar de Facebook pagina van Webprint en Like & Share de iPad 3 actie van Webprint. Webprint loot vervolgens 1 persoon uit die een nieuwe iPad 3 wint.
Over Webprint.nl

Webprint.nl is dé website voor het snel en voordelig laten afdrukken van foto’s op hoge kwaliteit. Daarnaast drukt Webprint.nl foto’s in fotoalbums, op canvas, posters, kaarten en nog veel meer. Op Webprint.nl is het heel eenvoudig om zelf een professioneel fotoalbum of ander fotoproduct te maken. Alle bestellingen van Webprint.nl worden bovendien razendsnel in huis bezorgd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*