Op naam van iemand anders give aways besteld

Een man uit België bestelde vorig jaar duizenden euro’s aan originele relatiegeschenken. De give aways bestonden uit pennen, T-shirts, schrijfmappen, petten en bandjes. Om de bestelling voor de relatie geschenken te plaatsen gebruikte deze bewuste man het adres van een ander bedrijf. Het gedupeerde bedrijf vermoedde iets vreemds en nam gelijk contact op met het bedrijf in relatie geschenken. Ook eist het bedrijf een schadevergoeding. Tegen de man is er een flinke geldboete en celstraf van een half jaar geëist.

Give aways of originele relatiegeschenken worden weggegeven om verschillende redenen. Een van ze is reclame en promotie van een nieuw product of diensten. Men maakt promotie van iets om de verkoop ervan te bevorderen. Promotiemateriaal kan van alles zijn zoals, premiums, monsters, waardebonnen, zegels etc.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*