PEAK-IT biedt werkplek op maat aan

, ,

Specifieke gebruikersbehoefte wordt vervult door slim te standaardiseren

Naarden, 8 maart 2012 – PEAK-IT Managed Services, de outsource en projecten tak van PEAK-IT uit Naarden, breidt haar werkplekoplossingen per direct uit met RES Software. De RES software oplossingen zorgen ervoor dat de klanten van PEAK-IT een werkplek op maat krijgen die aansluit bij hun behoeften terwijl het beheer tegelijkertijd vereenvoudigd wordt. Hiervoor worden de RES Software oplossingen RES Workspace Manager en RES Automation Manager ingezet.

IT afdelingen zitten regelmatig in een spagaat. Aan de ene kant dienen kosten bespaard te worden door standaardisatie en aan de andere kant vraagt de gebruiker om meer flexibiliteit. PEAK-IT komt daarom met een werkplek op maat, waarbij door standaardisatie bespaard wordt op kosten en daarbij flexibiliteit en security geboden wordt. Hiervoor is PEAK-IT een partnership aangegaan met het Nederlandse RES Software.

“Wij zijn altijd op zoek naar oplossingen die de doelstellingen van onze klanten ondersteunen”, zegt Bart van Hulsel, Sales Manager PEAK-IT Managed Services. “RES Software zorgt ervoor dat wij een flexibele werkplek kunnen bieden met een optimale prijs-prestatie verhouding “

PEAK-IT adviseert en ondersteunt organisaties die op zoek zijn naar een werkplek die aansluit bij de ontwikkelingen op het gebied van het Nieuwe Werken, Bring Your Own en Cloud. Zij heeft kennis van en ervaring met alle aspecten van een werkplekautomatisering en kan haar klanten als geen ander adviseren over de juiste stappen.

RES Software herkent zich in deze uitdagingen. Onlangs gaf Bob Janssen, CTO van RES Software al aan dat hij verwacht dat 2012 een spannend jaar wordt waarbij de ‘Follow-me-IT-trend’ op de agenda wordt gezet: “IT-diensten conformeren zich meer en meer aan zaken als locatie, tijd, werkstijl en de rol van de medewerker. Werknemers die meer vrijheid eisen, zorgen bij veel IT-organisaties nog voor problemen, omdat IT-afdelingen niet zijn ingericht op het ondersteunen van persoonlijke apparaten.”

PEAK-IT streeft naar oplossingen waarbij de behoeftes van de gebruiker centraal staan. Met de RES Software oplossingen kan PEAK-IT voortaan afhankelijk van de context de juiste service aan haar klanten bieden.

Over PEAK-IT
PEAK-IT (http://www.peak-it.nl/ms) is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in Detachering voor Support en Beheer en Detachering van ICT specialisten, met optie tot overname. Ook specialiseert PEAK-IT zich in Co-sourcing op het gebied van Helpdesk en Beheer, ICT Outsourcing, ICT Projecten en Consultancy.
PEAK-IT telt in totaal ruim 400 medewerkers en is actief in heel Nederland en heeft onlangs een kantoor geopend in Keulen, Duitsland. Vanwege de continuïteit in flexibiliteit en kwaliteit, is PEAK-IT onlangs – voor de vierde keer op rij – door Deloitte uitgeroepen tot ‘Netherlands 50 Best Managed Companies’.

Over RES Software
Met de oplossingen van RES Software kan de IT afdeling dagelijkse, tijdrovende IT taken eenvoudig automatiseren. Zo kan de IT afdeling een steeds complexer wordende IT infrastructuur op een eenvoudige manier beheren en tegelijkertijd een betere service leveren aan de rest van de organisatie. Daarnaast is het mogelijk aan iedere gebruiker een voor hen persoonlijk ingerichte desktop, een zogenoemde user workspace, te leveren die dynamisch is en zich automatisch aanpast aan iedere nieuwe situatie waarin hij of zij zich bevindt. Thuis, op kantoor of onderweg. Hierdoor hebben gebruikers altijd en overal toegang tot de juiste applicaties, data en persoonlijke settings die nodig zijn om productief te kunnen werken.

RES Software is in 1999 opgericht in ’s-Hertogenbosch en heeft inmiddels 160 medewerkers in zes landen.

Voor meer informatie over RES Software kunt u terecht op:
RES Software oplossingen op het web
RES Software op onze Blog
RES Software op Twitter
RES Software op Facebook

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*