Plastic afval uit simple human afvalemmer gerecycled

Al het plastic verpakkingsafval dat wij in onze afvalemmer zoals de simple human afvalemmer dumpen, wordt tegenwoordig volledig gerecycled. Een producent in plastic artikelen heeft sinds kort een nieuwe lijn geïntroduceerd. Deze productlijn is uitsluitend gemaakt van verpakkingsafval dat gerecycled wordt. Zo worden er van gerecycled verpakkingsafval huishoudelijke artikelen zoals, opbergdozen, emmers, bakjes etc. vervaardigd.

Dit bedrijf in plastic artikelen is zeer trots met het feit dat ze de leider zijn in het vervaardigen van kwalitatief goede producten uit verpakkingsmateriaal. Deze producten zijn van zulk goede kwaliteit dat ze jaren en soms wel tientallen jaren mee kunnen. Het materiaal waarmee deze ecologische producten worden gemaakt, werd tot voor kort nog gedumpt in de verbrandingsovens.

Er is door dit bedrijf bewust gekozen voor het maken van hoogwaardige producten, die langer meegaan. Zouden ze bijvoorbeeld kiezen voor het vervaardigen van plastic tasjes, dan lag het over een paar maanden weer op de afvalhoop.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*