PRIMEUR: SMS-PARKING-BCH TOERNOOI, 2 DAGEN TOPBADMINTON MAASPOORTHALLEN DEN BOSCH

’s-Hertogenbosch – 14 maart 2012 – Op zaterdag 14 april en zondag 15 april 2012 vindt in de Maaspoorthallen te Den Bosch de eerste editie plaats van het SMSParking-BCH Toernooi. Inschrijving voor deelname staat open voor de niveaus 1, 5 en 7 in de categorieën damesenkel, damesdubbel, herenenkel, herendubbel en gemengd dubbel.

“Als grote en bekende club binnen het Nederlandse badminton vonden we het opmerkelijk dat BCH in tegenstelling tot andere clubs geen eigen open toernooi organiseerde. Anderhalf jaar geleden besloten we met jonge BCH-spelers tijdens een toernooi in Bavel te inventariseren wat er nodig zou zijn om zo’n toernooi op poten te zetten”, aldus initiatiefnemer en toernooileider Dennis de Groot.

De Groot vervolgt: “Voor organisatie en logistiek hebben we snel genoeg enthousiaste mensen bereid gevonden een bijdrage te willen leveren. En met SMSParking als hoofdsponsor kunnen we benodigde uitgaven bekostigen. Winnaars kunnen we zelfs enig prijzengeld in het vooruitzicht stellen. Zo wordt onze droom van het inmiddels befaamde ‘Bavel-bankje’, promotie van de badmintonsport door middel van een eigen BCH open toernooi, in april 2012 realiteit”.

BCH is met ruim 250 leden een van de grootste badmintonverenigingen van Nederland. De eerste drie teams spelen in landelijk competitieverband; het eerste team komt uit in de Eerste Divisie; het tweede en het derde team komen uit in de vierde divisie. De overige competitieteams komen uit in regionale klassen. Bovendien kent BCH een grote recreantencompetitie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*