Real hair extensions

Real hair extensions zijn gemaakt van topkwaliteit 100% brazilian natural hair. Alleen de beste kwaliteit geselecteerd en gesorteerd haar voldoet aan de kwaliteitseisen van Real Hair. Je Real hair extensions blijven prachtig zitten en je kunt ze langdurig blijven gebruiken. Geen problemen met klitten, pluizen of pieken.


Zorgvuldig geselecteerd natural hair

Het haar voor Real hair extensions is zorgvuldig geselecteerd waardoor het volledig natuurlijk valt. De lengte van de haren is overal gelijk zodat uw real hear extensions niet gaan pieken of springen. De ligging van de schubben voorkomt dat het gaat klitten. En natuurlijk kunt u uw real hair extensions gewoon wassen en zelfs kleuren.


Diverse kleuren en haarsoorten

Real hair extensions zijn er in diverse kleuren en haarsoorten. Je kunt kiezen voor soepel vallend en glanzend stijl haar of voor golvende krullen of kinky krullen. Je kunt de real hair extensions gewoon borstelen en kammen, föhnen of krullen zodat je er altijd tiptop uitziet. Je behandelt real hair extensions net als je eigen haar en hebt er dus heel lang plezier van.

Meer weten over real hair extensions?

Voor alle informatie over mogelijkheden en prijzen kun je ons bellen op 010-2262321 of je komt langs bij een van onze winkels waarvan je de adressen vindt op de website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*