SiteLock en Hostnet kondigen partnerschap aan

Amsterdam, 22 maart 2012 – SiteLock LLC, de wereldwijde marktleider in website beveiligingsoplossingen voor online bedrijven, en Hostnet, de grootste leverancier van hosting- en domeinnaamdiensten in Nederland, hebben vandaag aangekondigd dat ze hun krachten gaan bundelen. Samen leveren ze een totaaloplossing aan kleine en middelgrote bedrijven die online verkopen. De samenwerking werd deze week aangekondigd tijdens de WorldHostingDays in Rust, Duitsland.

Hostnet is de marktleider van Nederlandse hosting met diensten als domeinregistratie, e-mail en webhosting voor bedrijven en particulieren. Hostnet biedt goedkope domeinnamen, webhosting en andere internetoplossingen, waaronder Hosted Exchange en SSL-certificaten. Voor grote en zakelijke klanten biedt Hostnet high-performance hostingdiensten, zoals virtual private servers (VPS), dedicated servers en cloud hosting.

In meer dan 13 jaar als hostingprovider, heeft Hostnet de ervaring en expertise ontwikkeld om honderdduizenden klanten hoogwaardige dienstverlening en service te bieden. Hostnet gaat haar huidige en nieuwe klanten SiteLock website beveiligingsdiensten aanbieden.

‘SiteLock is zeer enthousiast om Hostnet te verwelkomen als partner,’ aldus Tom Serani, Executive Vice President Business Development bij SiteLock. ‘Hun expertise in hosting en de Nederlandse markt is een perfect uitgangspunt om kleine en middelgrote bedrijven, die  in Nederland online verkopen, te voorzien van de nodige website beveiligingsmiddelen, inzichten en hersteldiensten van SiteLock.’

‘Als hostingprovider hebben wij ons grote klantenbestand opgebouwd door hoogwaardige kwaliteitsproducten te leveren en een uitstekende service te bieden. Daarom geloven we dat het partnerschap met SiteLock resulteert in het meest complete pakket voor online zakelijke oplossingen dat momenteel beschikbaar is’, aldus Merijn de Brabander, Business Manager bij Hostnet. ‘Er zijn verschillende providers op het gebied van website beveiliging, maar SiteLock past het beste bij onze visie om begrijpelijke, innovatieve technologie en persoonlijke service beschikbaar te stellen aan onze klanten.’

Kijk voor meer informatie over SiteLock op http://www.sitelock.com. Meer informatie over Hostnet staat op http://www.hostnet.nl.

Over Hostnet
Hostingprovider en domeinnaamaanbieder Hostnet bv bestaat sinds 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en betrouwbaarste providers in Nederland. Diensten als domeinregistraties, e-mailpakketen, webhosting, virtual private servers (VPS) en dedicated servers worden aangeboden aan zowel de zakelijke als de particuliere markt. In ruim 13 jaar dat Hostnet bestaat, heeft zij bijna 600.000 domeinnamen voor 165.000 klanten geregistreerd. Deze groei is met name te danken aan de volgende 3 pijlers: service, betrouwbaarheid en bereikbaarheid. Hostnet is een winstgevend, gezond en onafhankelijk bedrijf dat is gevestigd in Amsterdam en bestaat uit meer dan 50 medewerkers. Meer informatie over Hostnet en haar diensten is terug te lezen op: www.hostnet.nl.

Over SiteLock
SiteLock heeft sinds de oprichting in 2008 kleine ondernemingen geholpen om hun websites en reputaties te beschermen aan de hand van beveiligingsservices en scans. SiteLock biedt de meest noodzakelijke, betaalbare en complete website beveiligingsoplossingen die er op de markt beschikbaar zijn. Websites worden beschermd tegen malware, spam, virussen en andere kwetsbaarheden. SiteLock beschermt momenteel meer dan 500.000 klanten wereldwijd en scant meer dan 2 miljoen websites per dag op bedreigingen. Veel van deze klanten zijn online ondernemers die voor hun inkomsten afhankelijk zijn van hun website. Elk abonnement op de service omvat SiteLock’s Trust Seal, die bewezen heeft de verkoop en conversies te verhogen met meer dan 10%. Het hoofdkantoor van SiteLock is gevestigd in Jacksonville in Florida en heeft kantoren in Scottsdale in Arizona. Voor meer informatie kunt u bellen naar +1.877.257.9263 of de website bezoeken: www.sitelock.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*