Springkussen huren voor feestje thuis

Een sportdag organiseren of een feestje aan het plannen voor uw kind, partner, vriend, vriendin of uzelf en wilt u het een sportief karakter geven, dan is een springkussen huren ideaal. Een springkussen of een pop van meters hoog geeft uw speciale dag een extra sfeer en bovenal hebben de kinds het erg naar hun zin als ze zich kunnen vermaken op een springkussen.

Springkussen worden verkocht of verhuurd in verschillende modellen en formaten. Niet alles springkussens zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Een kleine springkussen is meestal geschikt voor kinderen tussen de drie en tien jaar, met een lengte van bijvoorbeeld anderhalf meter.

Kleine springkussens zijn zeer geschikt voor kinderfeestjes in de achtertuin. Bij het huren van zo een springkussen worden de bijbehorende attributen zoals een blower, kabelhaspel en grondzeil meegeleverd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*