Stichting SOMS brengt Weerbaarheidstrainingcentra in kaart

, , , , , , , , , ,

Utrecht – De samenleving vraagt om weerbare medewerkers welke moeten worden getraind in assertief gedrag en weerbaarheid. De Stichting SOMS heeft onderzoek gedaan naar de meest gerenommeerde bedrijven in de markt die voorzien in weerbaarheidstraining en asserstiviteitstraining. Agressie Beheersing.nl uit Amersfoort komt het beste uit alle testen. Het Agressie Beheersplan is de leidraad waarin de volledige begeleiding, training en coaching is opgenomen, waardoor de trainingen worden afgestemd op de deelnemers. Dit staat los van de homogeniteit van de groepen.

Navraag bij diverse referenties leert dat medewerkers er veel baat bij hebben, ongeacht of het gaat agressie op school, agressie in de zorg, agressie tegen hulpverleners of andere vormen van intimidatie op de werkvloer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*