T-Mobile past sim only abonnementen aan

Eind februari maakte T-Mobile Nederland haar nieuwe tarieven bekend die in gaan per 5 maart 2012. Deze nieuwe tarieven zijn zowel voor reguliere abonnementen als sim only abonnementen. Volgens T-Mobile spelen ze met deze nieuwe tarieven in op de vragen van de consument.

Opvallend aan de nieuwe abonnementen is dat je nog steeds onbeperkt kan internetten bij T-Mobile. Dit kan met een regulier abonnement als met een T-Mobile sim only abonnement. Ook kunt u nog steeds onbeperkt internetten met een sim only internet voor bijvoorbeeld uw tablet, laptop of navigatiesysteem.

Echter gaan na het verbruik van de databundel de snelheden voor mobiel internet omlaag naar 64 Kbps, maar het blijft nog steeds onbeperkt, en er komen geen extra kosten voor gebruik van internet buiten de databundel. Tevens kun  je ervoor kiezen om eenmalig 5 euro te betalen en weer terug te gaan naar de huidige snelheid.

T Mobile onderscheidt zich van haar concurrenten door wel onbeperkt mobiel internet aan te bieden. Andere netwerken als Vodafone, KPN en Telfort bieden deze mogelijkheid niet. T-Mobile probeert met dit verschil extra klanten te krijgen van andere telecom providers.
Bent u nou nieuwsgierig naar de de T-Mobile abonnementen of wilt u een sim only vergelijken? Dan adviseren wij de website www.simonlyvergelijken.net raad te plegen, dit is een overzichtelijke website waar u gemakkelijk sim only abonnementen kunt vergelijken op basis van uw persoonlijk verbruik.
Ook stelt de website als enige vergelijker instaat om Blackberry sim only abonnementen te vergelijken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*