Varende Paasbrunch op de Linge

Op 1e en 2e Paasdag 8 en 9 april 2012 zal Rederij Leerdam stijlvolle brunch vaarten in lentesfeer verzorgen.

De sfeervol versierde en ingerichte schepen varen vanuit Leerdam over de Linge, waarbij u bij inscheping hartelijk welkom geheten wordt door de Paashaas. Gevaren wordt stroomopwaarts over De Linge richting Geldermalsen. Tijdens deze tocht door de Betuwe kunt de dikke knoppen van de fruitbloesems of misschien zelfs de eerste bloemetjes al zien, als voorbode van de lente. De vaart zal u langs de dorpjes Leerdam, Asperen (Fort Asperen) , Acquoy en Rhenoy voeren, met een spannende passage door de sluizen van de Hollandse Waterlinie.

Tijdens de brunchvaart van 2,5 uur, zal een rijkelijk en smaakvol geëtaleerd buffet met een grote sortering van warme en koude gerechten en lekkernijen opgesteld staan.

In een lekker ontspannen sfeer kan de hele familie genieten van een uitgebreid brunchbuffet met o.a. ovenverse broodjes en croissants, zoete broodjes, paasbrood, diverse salades, oa eiersalade, vers gerookte zalm, heldere soep, roerei met champignons, uitgebakken spek, gekookte eieren, flensjes, yoghurt, fruitsalade, diverse soorten luxe vleeswaren, internationaal kaasplateau, zoetwaren en natuurlijk koffie, thee, melk en jus d’orange.
Deelname uitsluitend via reservering, maar wees er snel bij want voor deze unieke belevenis geldt: Vol..is helaas vol. Voor meer info zie http://www.rederijleerdam.nl/index.pl?p=pasen

Vertrektijd: 10.00 uur en 13.00 uur

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*