Verkoper (part-time)

, , ,

Snoei Tuinmaterialen, de beste basis voor uw tuin!

Vanuit Bleiswijk leveren wij al ruim 25 jaar tuinmaterialen aan hovenier en particulier. Ons assortiment bestaat uit bestrating, natuursteen, tuinhout, tuinverlichting, vijvermaterialen en tuinhuizen. Een groot deel hiervan is te zien op ons showterrein van ruim 4.000 vierkante meter. Met een opslag van zo’n 6.000 m2 beschikken wij ook over een ruime voorraad. Veel producten kunnen wij dan ook snel bij u bezorgen.

Om ons verkoopteam te versterken zoeken wij verkopers voor zaterdagen en vakanties.

Je functie
Als verkoopmedewerker ben je in de eerste plaats aanspreekpunt voor onze klanten. Aan de hand van de wensen en behoeften van de klant geef je een vakkundig advies en help je ze bij het aankopen van tuinmaterialen.
Daarnaast draag je zorg voor een nette showroom en verwerk je de binnengekomen goederen.

Je profiel
Je bent klantgericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en spreekt vlot Nederlands. Je bent accuraat, flexibel en bereid om op zaterdag te werken. Ervaring in verkoop en affiniteit met tuinmaterialen zijn een pre.

Wij verwachten
Wij verwachten dat klanten graag terug komen bij Snoei vanwege het juiste advies dat ze van je gekregen hebben en de klantvriendelijke manier waarop jij hen te woord hebt gestaan.

Wij bieden
Een uitdagende functie waarin je veel kunt leren, een leuke werksfeer in een jong team en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling doormiddel van trainingen en cursussen. Een salaris overeenkomstig met je achtergrond en eventuele ervaring.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*