Vermogensbeheer

, ,

Benut rendementskansen terwijl experts uw beleggingsrisico in de gaten houden; dat is verantwoord rendement bij Robeco Vermogensbeheer. We bouwen een evenwichtige, wereldwijd gespreide portefeuille op. Zo profiteert u van de nodige risicospreiding, én de beleggingskansen die wij signaleren. Doordat wij ook beleggingstrends toevoegen aan uw portefeuille, hebt u nog meer kans op een goed rendement.

Uw portefeuille wordt actief en verantwoord beheerd door onze beleggingsspecialisten. Zij weten op elk moment van de dag wat er speelt, en komen in actie zodra dat nodig is. U mag vertrouwen op een uitgebalanceerde en voldoende gespreide portefeuille die afkoerst op uw einddoel, zonder dat u daarbij onverantwoorde risico’s loopt.

U kunt op elk moment van de dag uw portefeuille inzien via uw persoonlijke pagina op onze website. Daarnaast ontvangt u van ons per post een kwartaalrapportage met een toelichting over de genomen beleggingsbeslissingen en het resultaat. Zo weet u altijd hoe uw beleggingen ervoor staan

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*