vinyPlus gevelpanelen nu 100% recyclebaar

, , , , ,

Uniek in zijn soort, 100% recyclebaar en nog eenvoudiger te verwerken

Vernieuwde Milin VinyPlus gevelbekleding  kent  20% minder werking

 Milin uit Nieuwegein heeft haar gevel- en dakrandbekleding VinyPlus  geoptimaliseerd. Het kleurenpalet werd verder uitgebreid. Maar ook de werking van het paneel, die al minimaal was,  is nog eens met 20% gereduceerd.  Dit komt mede omdat het paneel zwaarder is gemaakt. Hierdoor laat het zich ook beter verwerken. Milin VinyPlus is 100% recyclebaar, waardoor het geen belasting vormt voor het milieu.

Evenals de gevel baren ook het dak en de goot huiseigenaren veel kopzorgen vanwege het veelvuldige onderhoud. Dat geldt ook voor de voorzetstukken van de dakgoot. Met VinyPlus biedt Milin een duurzame oplossing. Het vernieuwde VinyPlus gaat nog langer mee, is nog kleurvaster en vertoont onder invloed van hitte of kou nauwelijks werking.

Marktleider

vinyplsu gevelbekleding van Milin B.V.

vinyPlus rabat grijs

Het oorspronkelijke VinyPlus, dat zich tot de marktleiders onder de gevelbekleding mag rekenen, is zowel bij architecten en aannemers als bij particulieren erg populair. Die belangstelling neemt bij het vernieuwde VinyPlus alleen maar toe. Op de vraag waarom Milin het nodig vond het product verder te optimaliseren zegt directeur Bob Miltenburg: “Wij luisteren naar de markt en spelen in op de wensen van architecten en aannemers. Hun wens was nog meer kleuren, en een nog eenvoudiger verwerking. Dit vernieuwde VinyPlus kan met traditioneel houtbewerkingsgereedschap worden bewerkt. Een paneel met een lengte van 6 meter is door één persoon te plaatsen. Alle kleuren, modellen, bevestigingsmaterialen en afwerkprofielen zijn standaard uit voorraad leverbaar”. Voor grote projecten biedt Milin speciale leveringsvoorwaarden en op verzoek ook afwijkende lengtes.  

 Speciale kenmerken

Een van de meest opvallende kenmerken van VinyPlus gevelbekleding is zijn natuurlijke uitstraling. Maar zeker ook de vochtbestendigheid en het onderhoudsarme karakter maken het tot een populaire gevelbekleding. Hij is onzichtbaar te bevestigen en kent zeer brede toepassingsmogelijkheden.  Overal aan dak en gevel waar aanvankelijk hout werd toegepast vormt VinyPlus de ideale varvanger. Hij heeft de uitstraling van hout, maar niet de nadelen van houtrot en veel onderhoud. Wilt u dit verspreiden dan kunt u dit ook doen via onze http://blog.milin.nl en wilt u dit aanvragen dan kan dit op http://shop.milin.nl

Structuurfolie

De gevelpanelen worden geleverd met structuurfolie in een regenboog aan unikleuren en houtstructuren. De houtstructuur maakt dat de warme sfeervolle uitstraling bewaard blijft. Deze speciale kleuren kunt u bekijken op http://www.milin.nl/vinyplus of op http://www.vinyplus.nl

Twee modellen

VinyPlus gevelpanelen zijn leverbaar in twee modellen. Het rondkantmodel geeft het huis een eigentijdse look. De gevelpanelen zijn zowel horizontaal als verticaal aan te brengen.  Ons rabatmodel heeft de vorm van ouderwetse Nederlandse houtpanelen, waardoor het een hele klassieke uitstraling heeft. Deze gevelpanelen worden alleen horizontaal aangebracht. Op http://www.milin.nl kunt u dit bekijken

Darkand vinyPlus

Om het systeem compleet te maken zijn er ook vinyPlus dakranden om met klip bevestigingsysteem voor een blinde montage.