Webshop met Sportcamera’s voor sportland België

GRONINGEN – Sportland België heeft een nieuwe aanwinst op het gebied van Sportcamera’s. GetActioncameras.be is de nieuwste speler op de internetmarkt die inspeelt op de steeds grotere behoefte in België naar de nieuwste en beste Sportcamera merken zoals GoPro, Contour, Drift en VIO. E-commercebedrijf V-Nix heeft op 1 februari 2012 deze webshop opgezet om de Belgische sporter die graag zijn acties op de gevoelige plaat vastlegt te voorzien van de nieuwste en beste sportcamera’s.

Actiecameras: de nieuwste Trend op sportfotografie

Sportcamera’s zijn speciaal vervaardigd om de beste foto- en videobeelden te krijgen van actiemomenten tijdens de meest extreme sporten. Een sport camera onderscheidt zich van een “gewone” camera door de diversiteit van bevestigen. de camera hoeft niet langer in de hand gehouden te worden, maar kan bevestigd worden op bijvoorbeeld op een motorhelm, auto of surfplank. Omdat de doelgroep van sportbeoefenaars zeer pluriform is, moet een actiecamera veel functies bezitten.

Advies door sportdeskundigen

GetActioncameras.be weet als geen ander wat er speelt op het gebied van sportcamera’s. Doordat de medewerkers van GetActioncameras.be zelf sporters zijn, kunnen zij zich als geen ander inleven in de klant en ze deskundig adviseren hoe het maximale rendement te behalen valt uit hun camera. Ook de inkopers zijn ervaringsdeskundigen die alleen het neusje van de zalm onder de sportcamera’s selecteren voor de webshop. Er worden alleen de meest kwalitatieve merken sportcamera’s geselecteerd zodat klanten verzekerd zijn van de beste Beeldkwaliteit en Duurzaamheid. GetActioncameras.be is dé online winkel waar elke sportliefhebber die graag foto’s en video’s maakt van zijn acties zijn hart kan ophalen.

J. Mulder – Shopmanager
www.getactioncameras.be | +31508200269 | info@getactioncameras.be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*