Welke webwinkel wordt The Ultimate Webshop van 2012?

, ,

Ultimate Webshops organiseert voor het tweede jaar de verkiezing The Ultimate Webshop. Eigenaren van kleine- tot middelgrote webwinkels kunnen zich tot 1 mei 2012 aanmelden via de website. In de maand juni brengen bezoekers van www.online-shoppen-nederland.nl een stem uit op hun favoriete webwinkel.


Elke webwinkelier met een kleine tot middelgrote webwinkel kan zich aanmelden als deelnemer aan de verkiezing. Ultimate Webshops beoordeelt de webwinkels op diverse punten en maakt medio mei de genomineerden bekend in de categorieën Mode – Accessoires – Beauty, Baby – Kind en Wonen – Creatief – Cadeau. Van 1 juni tot 1 juli brengen bezoekers van www.online-shoppen-nederland.nl een stem uit op hun favoriete webwinkel. Op 1 juli 2012 maakt Ultimate Webshops de winnende webwinkel in elke categorie bekend. Zowel voor de webwinkeliers als de bezoekers zijn er prijzen te winnen.

Over Ultimate Webshops

In Nederland is het aanbod van webwinkels enorm. Daarom licht Ultimate Webshops er sinds 2010 de pareltjes tussenuit. Hippe, bijzondere en unieke webwinkels op het gebied van Mode, Accessoires, Beauty, Baby en Kind en Wonen en Cadeau worden onder de aandacht gebracht van online shoppers.

Meer informatie over de verkiezing is te vinden op: www.online-shoppen-nederland.nl/the-ultimate-webshop-2012

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*