Bierpullen bedrukken voor tijdens de vrijdagmiddag borrel!

Het drinken van bier, uit een bierpul, is zelf natuurlijk al een erg leuk idee. Maar dit wordt alleen nog maar leuker na het bierpullen bedrukken. Samen bierdrinken op vrijdag middag in de bedrijfskantine met werknemers of zakenrelaties. Proostend op een speciale gelegenheid. Bij de beste relatiegeschenken winkel zijn er bierpullen van verschillende materialen, glas, keramiek en kunststof. Allemaal beschikbaar voor bedrukking.  Dit kan zijn een bedrijfsnaam of logo of een persoonlijke boodschap.

Voor een bedrijf of horeca gelegenheid si naamsbekendheid natuurlijk essentieel.  Zodra uw klanten de naam van uw bedrijf in gedachten hebben dan is het belangrijk dat die daar blijft zitten. Met het bierpullen bedrukken zullen de klanten elke keer als zij een bierpul vast hebben de bedrijfsnaam zien en er een uiterst positieve associatie aangeven.

Stelt u zich eens het volgende voor:
Het gehele bedrijf zit op de vrijdagmiddag borrel bier uit uw bedrukten bierpullen te drinken. Grote bierpullen met uw eigen bedrukking in de hand tijdens het proosten op een mooie gelegenheid. Wat is er mooier dan dat!
Natuurlijk is het geven van bierpullen met bedrukking ook een geschikt relatiegeschenk voor uw relaties. Een goede bierpul is natuurlijk nooit weg!

Het bierpullen bedrukken wordt zorgvuldig gedaan. Om te garanderen dat de bierpullen vaatwasbestendig zijn wordt uw opdruk na het bierpullen bedrukken nogmaals afgelakt en ingebakken. Dit verzekert de bierpullen van een duurzame opdruk waardoor er nog lange tijd van de bierpullen bedrukking genoten kan worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*