Gerestylede Haurex horloges zomerhit van 2012

Haurex 1N377UNO

Haurex 1N377UNO

Nog ruim een week en dan is de nieuwe collectie Haurex horloges officieel in de winkels te koop. Het merk is compleet gerestyled, maar houdt vast aan zijn aantrekkelijk prijzen. Al enige tijd zijn de nieuwe horloges te bestellen en het aantal bestellingen neemt met de dag toe. Daarom is deze conclusie gerechtvaardigd: de nieuwe Haurex Turbina horloges worden het modeartikel van 2012.

Groot is nog altijd de mode. En dat zijn de Haurex Turbina horloges absoluut. Met een doorsnede van 52 millimeter behoort de Turbina SS tot de XL horloges. Een uitstekend herenhorloge. Zijn kleinere broertje, de 46 millimeter Turbina PC mag dan wel een herenhorloge heten, ook bij een dame om de arm zou hij niet misstaan.

Opvallend is vooral de prijs. Vanaf 109 euro kan een Haurex Turbina PC horloge al van u zijn. Misschien heeft het geen stalen kast, maar kunsthars doet op gebied van kwaliteit weinig onder voor staal. Het Haurex horloge behoudt de kwaliteit zoals we van Haurex gewend zijn. En die is gewoon uitstekend.

De Turbina SS heeft wel een stalen kast. Vanaf 169 euro is deze al verkrijgbaar. Net als de Turbina PC zijn de horloges in vele mooie kleurcombinaties te krijgen. Beide types zijn afgewerkt met een siliconen band. De horloges worden geleverd in een horlogebox in de vorm van een vliegtuigturbine.

Kijk hier voor meer informatie over de Haurex Turbina horloges.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*