MonteCristo, de nieuwe tropische verrassing op het Marie Heinekenplein

, ,

Er is heel wat lef, wilskracht en ambitie voor nodig om in deze zware economische tijden een nieuwe horecazaak te openen. De twee Amsterdamse horecaondernemers Bouke de Jong en Raymond van ’t Hooft twijfelden geen moment en besloten de oude Beiaard te renoveren en lieten zich inspireren door de Zuid- Amerikaanse cultuur. Op 14 april 2012 openen zij officieel de deuren van MonteCristo.

In tijden van crisis is het als horecaondernemer essentieel om te blijven innoveren. De Jong en van ’t Hooft zien vooral kansen in sociale innovaties. Zo merkten de twee Amsterdammers op dat er een groot tekort is aan Zuid-Amerikaanse invloeden binnen de Amsterdamse horeca. Met MonteCristo bieden zij liefhebbers van de Zuid-Amerikaanse en Caribische cultuur een locatie waar zij elkaar kunnen ontmoeten en hun passie voor deze cultuur kunnen delen.

De sociale interactie vindt hoofdzakelijk plaats tijdens de dagelijkse danslessen van professional Ivan Poschi waar zowel beginnende als gevorderden  kunnen dansen op onder andere salsa, merengue, zouk en bachata. Niet alleen dans, maar ook de huisgemaakte cocktails en de uitgebreide menukaart met Zuid-Amerikaanse en Caribische invloeden geven het Latin- gevoel een extra dimensie.

Van 9 tot en met 15 april, is MonteCristo nog niet officieel geopend, maarkunnen bezoekers van proeflessen bijwonen onder leiding van Extremos Dance School.

www.monte-cristo.nl

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met online marketingmanager, Eelco Wynia, 06-38088319

of mail naar pers@monte-cristo.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*