Veel Montis in design outlet Van der Donk

, , , , , ,

De komende weken houdt Van der Donk een design meubel outlet, in die outlet vindt u merken van alle toonaangevende design merken, maar vooral Montis is erg goed vertegenwoordigd.

Montis heeft momenteel veel populaire producten in haar collectie, denkt u bijvoorbeeld eens aan de Axel, de Domino, Ivy of Chaplin. Veel van deze designiconen zijn momenteel bij Van der Donk in de outlet met grote kortingen te verkrijgen.

In de outlet bij Van der Donk interieur vindt u nu de: Axel, Ivy, Domino en de Mila, stuk voor stuk design meubelen van topkwaliteit. Met de Montis Axel haalt u bijvoorbeeld de ideale zit- en hoekbank voor iedere leefruimte in huis. Als u liever een meer loungeachtige bank heeft, kunt u kiezen voor de Montis Domino, die ook beschikbaar is in de outlet. Deze combinatie van zachte blokken biedt een ongekend goed comfort.

Tot slot is de gloednieuwe Montis Dickens ook in de collectie bij Van der Donk te bewonderen. Voor meer informatie over de Dickens, of andere Montis meubelen kunt u contact opnemen met Van der Donk interieur, Newtonweg 18 Gorinchem, tel: 0183-64 63 53, www.designmeubels.eu.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*