, , , , , ,

Tradedoubler campagne integreert Online en Mobile Commerce

Performance biotechnologiebedrijf Tradedoubler begint vandaag een campagne om klanten en affiliate-marketingpartners op de nieuwste mogelijkheden in online en mobile commerce te wijzen en die te benutten. Tradedoubler wil meer bedrijven aan hun marktaandeel helpen op de Europese online en mobiele markt, waarvan de jaaromzet de €200 miljard overstijgt.

Tradedoubler´s nieuwe beeldmerk

Tradedoubler´s nieuwe beeldmerk

De campagne ligt in de lijn met Tradedoubler’s missie om klanten hun weg te laten vinden tussen alle hypes en verwarring door die de online marketing omgeven. De introductie gaat gepaard met een vernieuwde website en merkidentiteit.

Opkomende communicatietechnologieën verbreiden zich over een consumentenbestand dat steeds vaker en vaardiger gebruik maakt van sociale en mobiele media. Dat brengt enorme veranderingen teweeg in de manier waarop mensen naar producten en diensten zoeken en die aankopen.

De E-commerce omzet in Europa groeit dit jaar naar verwachting met 16,1 procent tot €232,76 miljard, wat neerkomt op één op de zeven detailhandelsaankopen in verontwikkelde Europese markten. De omzet uit M‑commerce zal naar verwachting jaarlijks veertig procent groeien de komende vijf jaar, maar toch schat Tradedoubler dat tot nog toe slechts acht procent van de Europese detailhandelaren een transactionele mobiele site of applicatie heeft.

Tradedoubler ( http://www.tradedoubler.com/ ) heeft het idee dat de lage acceptatiegraad samenhangt met de economische onzekerheid en twijfels bij organisaties waar ze het best in kunnen investeren. Het ontbreekt hen ook vaak aan kennis over technische en ethische zaken. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om de segmentatie tussen platforms en mobiele apparaten, gebruikerservaring, beveiliging en privacy.

”M-commerce verandert de detailhandel nu al en dat zal steeds sneller gaan”, zegt Urban Gillström, ceo van Tradedoubler. ”De getallen zijn adembenemend. Onze mobiele transacties overstijgen nu al meer dan twee miljoen verkopen per maand. Geen adverteerder of uitgever kan die kansen onbenut laten. We leven in een wereld van ´alles, altijd en overal´. Bedrijven zullen een sterk aanbod moeten ontwikkelen dat E-commerce en M-commerce naadloos integreert, dat tegemoet komt aan de consumentenvraag en de concurrentie het nakijken geeft. We beseffen dat dit een geweldige uitdaging is voor veel adverteerders en uitgevers en willen hen daarin bijstaan.”

Tradedoubler bood het eerste pan-Europese affiliate-netwerk dat E-commerce en M-commerce integreerde en waarmee adverteerders hun online programma´s konden uitbreiden naar gebruikers van mobiele apparaten. Eerder dit jaar introduceerde Tradedoubler al Application Download Tracking (ADT) voor Apple´s iOS en Android. Hiermee kunnen bedrijven de omzet volgen die gedane investeringen in downloadbare Apps opleveren; de oorspong van de verkopen natrekken; en aankopen vanuit Apps bijhouden.

Via Tradedoubler´s onderscheiden netwerk, kunnen uitgevers precies bijhouden of een verkoop tot stand is gebracht via een affiliate-site, een mobiele site of een App. Tradedoubler heeft daarmee de technologie in huis om uitgevers accuraat te belonen en om adverteerders de succesvolle elementen van hun cross-channel marketingcampagnes te laten bepalen.

Tradedoubler heeft ook een internationaal team samengesteld dat adverteerders en uitgevers bijstaat met kennis en ervaring om de uitdagingen het hoofd te bieden die mobiele verkopen met zich meebrengen.

”Het zijn spannende tijden voor de digitale marketing en voor Tradedoubler´, zegt dr. Falk von Westarp. Von Westarp is bij Tradedoubler verantwoordelijk voor de Nederlandse, Belgische, Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse markt. ”Ook onze Nederlandse klanten maken al enthousiast gebruik van onze nieuwste e‑commerce- en mobiele oplossingen, nu duidelijk wordt wat de meerwaarde is van uitbreiding van affiliate-programma´s naar mobiele apparaten. Hierop willen we verder bouwen naar partners en potentiële partners – zoals adverteerders, website-uitgevers en bureaus – nu deze nog aarzelen hoe te beginnen in de mobiele markt, en hoe ze verder moeten gaan na hun eerste stappen. Ook Nederlandse klanten zullen veel profijt hebben van onze nieuw ingerichte en verbeterde website.”

Tijdens de A4U Expo in Barcelona op 19 en 20 juni, zal het M-commerce programma worden onderstreept door toonaangevend onderzoek.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*