Brunch

,

Brunch in Voormalig Klooster De Lantaern

Iedere zondag van 12:00 – 15:00 uur
Volwassenen € 17.50 p.p.
Kinderen t/m 11 jaar € 7.50 p.p.

Wat kunt u bij deze brunch verwachten?

  • Bij binnenkomst wordt u ontvangen in ons partycentrum met een glas Prosecco of glas Jus d ‘orange. Hierbij presenteren wij u een amuse.
  • Daarna kunt u gebruik maken van een uitgebreid buffet, bestaande uit; Diverse voorgerechten zoals: heldere of een crème soep, diverse salades met bij behorende vlees- en visgarnituren. Diverse brood soorten met een grote variatie aan beleg keuze, mini sandwiches en diverse leuke snacks . Naast de koude gerechten serveren wij twee vleesgerechten en een visgerecht met daarbij rijst of pasta, een aardappel en groente gerecht.
  • Na het hoofdgerecht kunt u nog genieten van een Grand Dessert met de keuze uit verschillende soorten bavaroise, div. taarten, ijs, vers fruitsalade en zoete gebakjes.
  • Onbeperkt koffie en thee zijn inbegrepen. 

Het entertainment

Het entertainment wordt verzorgd door Entertainment Valentino. Rustig op de achtergrond spelend weet Valentino elke keer weer “zijn muziek even op de kaart te zetten” !

Waar vindt u ons?

Voormalig Klooster De Lantaern ligt dichtbij de uitvalswegen A2, A12 en A27. Het Klooster ligt aan het Merwede kanaal in de oude dorpskern Jutphaas in Nieuwegein, provincie Utrecht. Aan dit Merwede kanaal ligt, voor onze mooie locatie tevens onze partyboot aangemeerd. We hebben een heerlijk terras bij ons partycentrum waar u met mooi weer gebruik van kunt maken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Andere activiteiten

Wij organiseren naast deze familie brunch met live muziek een dansavond, een rondvaart al dan niet met onbeperkt pannenkoeken eten en salsa feesten.

Het is een prachtige bruiloftslocatie, vergaderlocatie of feestlocatie (voor bedrijfsfeesten of familiefeesten). Zo heeft Voormalig Klooster De Lantaern een prachtige kapel met gebrandschilderde ramen die dienst doet als officiële trouwlocatie.
Met onze partyservice en partycatering verzorgen we verschillende evenementen op locatie.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over een van onze activiteiten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*