Comsoft direct steunt Roparun

Schiphol, 10 mei 2012 – “Een avontuur voor het leven”, zo omschrijft stichting Roparun de langste non-stop estafetteloop ter wereld, die zij dit jaar voor de 21e keer organiseren. De stichting wil zich met het ingezamelde geld nog sterker inzetten voor structurele hulp aan mensen met kanker.  Om dit streven kracht bij te zetten heeft Comsoft direct bv zich verbonden aan de Roparun en ondersteunt team 190, het NOS team.

“Als modern en betrokken bedrijf, actief met Software Licentie verkoop en onafhankelijk advies en service,  kiezen we elk jaar een goed doel om te ondersteunen”, zegt Ramon Vaes, Manager Relational. Comsoft direct vindt het waardevol om bij te dragen aan de opbrengsten van een evenement waar zoveel mensen zich tegelijkertijd inzetten voor hetzelfde doel.
De estafetteloop start zaterdag 26 mei in Parijs en Hamburg. De Roparunteams, 326 in totaal, bestaan uit maximaal 8 lopers die ieder meer dan 1,5 marathon moeten lopen om de 520 kilometer naar de finish in Rotterdam af te leggen. Comsoft direct vindt deze inzet voor zorg aan mensen met kanker bewonderenswaardig en wenst de teams, namens alle werknemers, een voorspoedige tocht!

Over Comsoft direct
Comsoft direct is de adviseur op het gebied van software-licensing en software asset management-diensten. Vanuit de lokale kantoren biedt het bedrijf advies en ondersteuning op dit gebied. De medewerkers van Comsoft direct hebben de kennis en de instrumenten om licenties bij klanten op orde te krijgen en te houden, zodat klanten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Comsoft direct is een dochter van Bechtle AG en is binnen deze groep de licentiespecialist. Bechtle AG, genoteerd aan de Duitse tecDAX, verleent diensten op het gebied van systeemontwikkeling en houdt zich bezig met de directe verkoop van software, hardware en diensten. Met een omzet van 1,2 miljard euro in 2010 en 5.000 werknemers wereldwijd is Bechtle AG met zijn diensten de belangrijkste partner voor 56.000 klanten in alle sectoren.

Voor meer informatie over dit persbericht:

Comsoft direct bv
www.comsoft-direct.nl
Miranda Radder
Telefoon: 020 206 53 90
E-mail: miranda.radder@comsoft.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*