ipod-oortjes

, ,

Nieuwe oortjes voor je ipod, het is elke keer weer een lange zoektocht op het internet naar het beste aanbod. Maar het kan makkelijker. Sommige webshops zijn nu eenmaal goedkoper dan anderen, en voor een goed paar oordopjes voor je ipod hoef je niet lang te zoeken.

Bedenk eerst wat je belangrijk vindt aan een paar nieuwe dopjes. Wil jij bijvoorbeeld:

– Een ingebouwde microfoon, zodat je de dopjes ook voor je smartphone of iphone kunt gebruiken?
– Een mini afstandsbediening, zodat je kunt opnemen en de muziek harder of zachter kunt zetten zonder dat je daarbij je mp3 speler uit je zak hoeft te halen?
– Een paar dopjes dat er vooral mooi uiztiet, of een variant die vooral goede muziek geeft?
– Hoe belangrijk vind je het dat je oordopjes van een merk zijn?

Afhankelijk van je antwoord op deze vragen zul je een bepaald soort oordopjes mooi en fijn vinden. Wanneer je op bovenstaande vragen positief geantwoord hebt en je niet teveel wilt betalen voor een nieuw paar oortjes, dan kun je kijken op http://www.dopjes.com. Op deze website vind je een aantal goede oortjes die ook erg betaalbaar zijn. Niks kost er meer dan een tientje en ze worden ook gratis bij je thuis bezorgd. Veel plezier met je nieuwe oordopjes!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*