Jubileumactie vergaderen in Partycentrum De Lantaern

, , ,

Jubileumactie vergaderen

Voormalig Klooster De Lantaern bestaat 25 jaar en dat vieren we met u!
Het hele jaar door krijgt u 25% korting op uw zaalhuur.

Vergaderlocatie in Voormalig Klooster

Een sfeervol voormalig klooster met alle eigentijdse audiovisuele apparatuur die u nodig heeft om elk zakelijk evenement tot een succes te maken. Een authentiek pand met een authentieke sfeer, motiverend tot zakelijke doeltreffende actieplannen voor de toekomst. Een omgeving die u weghaalt uit de hectiek van alledag.

Inspiratie voor iedere vergadering

Ook door de ambiance van de oude dorpskern Jutphaas een inspiratie op zich voor elk zakelijk evenement. Een wandeling langs het oude Merwedekanaal of een lunch tijdens een boottochtje of wijnvaart op onze partyboot “Jonckheer van Jutphaas” is zeker een verkwikkende pauze voor lichaam en geest. We hebben een heerlijk terras met uitzicht op dit Merwedekanaal en met mooi weer is het daar heerlijk vertoeven.

De verscheidenheid aan sfeervol ingerichte vergaderzalen en vergaderruimtes die in elke gewenste vergaderopstelling gezet kan worden is uniek om eens te ervaren. De afwisseling is verrassend en kan gebruikt worden als aanvulling op uw programma.

Culinaire vergaderlocatie Utrecht

De Lantaern is niet alleen interessant als vergaderlocatie, maar er is meer waar we ons op richten als u bij ons komt vergaderen. Onze keuken gaat elke culinaire uitdaging aan en zal u verrassen met heerlijk vers en kleurrijk eten.
En niet alleen tijdens een vergadering kunnen we u op culinair gebied van dienst zijn. Na de vergadering kunt u een chique diner nuttigen in onze herenkamer of gebruik een walking diner terwijl u rondloopt en gezellig de dag bespreekt. Maar ook een borrel met een warm bittergarnituur in onze, qua sfeer, informelere gallerie is uiteraard mogelijk.

Wie zijn wij?

Voormalig Klooster De Lantaern is een partycentrum in een authentiek klooster met een eigentijdse inrichting. Deze mooie feestlocatie doet dienst  als officiële trouwlocatievergaderlocatie en er  worden regelmatig bedrijfsfeesten of andere feesten georganiseerd. Daarnaast verzorgen we feesten en evenementen op locatie, van partycatering tot de gehele inrichting van evenementen. Ook hebben we de beschikking over een partyboot “De Jonckheer van Jutphaas”.

Waar vindt u ons?

Partycentrum De Lantaern is goed bereikbaar vanaf de uitvalswegen A2, A12 en A27. Het ligt aan het Merwede kanaal in de oude dorpskern Jutphaas in Nieuwegein, provincie Utrecht. Aan het Merwede kanaal ligt tevens onze  partyboot “De Jonckheer van Jutphaas” aangemeerd. We hebben een heerlijk terras bij ons partycentrum waar u met mooi weer gebruik van kunt maken. Zie de routebeschrijving.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*