RECARO Actiepakket op Duitse Autosport Festival 2012

Op het TT Circuit van Assen zal pinkstermaandag 28 mei 2012 het Duitse Autosport Festival 2012 plaatsvinden. Voor dit evenement, speciaal voor de Duitse autoliefhebbers, heeft BCS Recaro een exclusief actiepakket samengesteld voor eigenaren van een Duitse auto.
Het grootste Duitse autosport evenement van Nederland bestaat 17 jaar en daarom pakken ze dit jaar groots uit met een recordaantal clubs, veel mooie auto’s, bijzondere shows en demonstraties. Dit betekent dat er deze dag genoeg te zien is en te beleven valt en ook RECARO zal met een compleet ingerichte stand aanwezig zijn. Ook kun je bij RECARO TrackTime met je eigen auto vrij rijden op het circuit. Goed voor de dag komen doe je zeker, want voor dat je de baan opgaat heb je al een RECARO-sticker op je auto gekregen.

Speciaal voor dit evenement heeft BCS Recaro een actiepakket samengesteld, bestaande uit een set RECARO Sportsters CS autostoelen. Hierbij kan het voordeel oplopen tot € 750,-. De RECARO Sportster CS is de nieuwste aanwinst in het RECARO programma. De stoel kenmerkt zich door zijn sportieve look en ergonomische pasvorm. Meerdere opties qua bekleding, verwarming en zelfs een universele zijairbag behoren tot de mogelijkheden.

Kortom kom naar onze stand op 28 mei, kijk op onze website www.bcsrecaro.nl of neem contact met ons op via info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)229-285025. De actie is geldig in de week van en na het Duitse Autosport Festival van 21 mei t/m 3 juni 2012. De stoelen worden geleverd via onze officiële RECARO-dealers, zij kunnen desgewenst ook zorgen voor de inbouw.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*