Salsa feest in Voormalig Klooster De Lantaern

, ,

Op één van onze salsa feesten kunt u “helemaal los gaan”. In ons Voormalig Klooster De Lantaern heeft u de mogelijkheid om op een sfeervolle locatie in een heerlijke ruime zaal met een houten dansvloer op salsa muziek te dansen.
Uiteraard worden er op onze salsa feesten verschillende soorten muziek gedraaid; Salsa, Zouk, Bachata of Zumba.

Sinds kort organiseert Voormalig Klooster De Lantaern samen met Union Salsa deze salsa feesten. Voorafgegaan door een workshop salsa waar je als beginner kunt proberen de basispassen onder de knie te krijgen. Hierna barst het dansfeest los en kun je vrij dansen.

Wanneer; Zondag 10 juni 2012
Waar; Voormalig Klooster De Lantaern
Hoe laat; 18.00 uur gratis, na 20 uur 5 euro

Waar vindt u ons?

In de oude dorpskern van Jutphaas, Nieuwegein, in de provincie Utrecht ligt De Lantaern. We bevinden ons dichtbij de uitvalswegen A2, A12 en A27 centraal in Utrecht, Midden Nederland.
Bij ons partycentrum is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Komt u met de auto?
Kijk dan even op de pagina routebeschrijving om vanuit de verschillende richtingen De Lantaern te vinden.

Openbaarvervoer:
Vanaf Centraal Station Utrecht Bus 65 ( richting Nieuwegein ) uitstappen bij halte: Noorderveld ( ong. 6 min. lopen ) Bus 66 ( richting Nieuwegein ) uitstappen bij halte: Noorderveld ( ong. 6 min. lopen ) Bus 74 ( richting Vianen Ut ) uitstappen bij halte: Blauwe Brug ( ong. 5 min. lopen )

Wie zijn wij?

Voormalig Klooster De Lantaern is een partycentrum in een authentiek klooster met een eigentijdse inrichting. Deze mooie feestlocatie doet dienst als officiële trouwlocatie, vergaderlocatie en er worden regelmatig bedrijfsfeesten of andere feesten georganiseerd. Daarnaast verzorgen we feesten en evenementen op locatie, van partycatering tot de gehele inrichting van evenementen. Ook hebben we de beschikking over een partyboot “De jonckheer van Jutphaas”.

Salsa feesten met Union Salsa

Union Salsa organiseert in Utrecht danscursussen Salsa, Zouk, Bachata, Zumba, Ladystyle en bellydance. Union geeft al 20 jaar danscursussen en salsa feesten. Workshops bij bruiloften, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Dat is nog niet alles, want voor taalcursussen Spaans, Portugees en Papiaments moet je ook bij Union Salsa zijn.

De eerstkomende datum is; zondag 10 juni om 18.00 uur
Houd voor verdere data deze pagina op onze website in de gaten of volg al onze activiteiten op de agenda van Nieuwegein!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*